Pages

Monday, February 8, 2010

Valentine day special...

Sempena Valentine day, saya telah menerima order dari students Aimst Univ. Ini merupakan projek besar selepas saya mletakkan jawatan sebagai..dot dot dot..hehehe Order diterima dari Ms Geetha, thank you so much dear!..memang mencabar jugak la buat beratus choc nih ditambah lagi dengan keadaan cuaca yang cukup panas..compound pon jadi lembik dik!..kalut jugak la daku menelipon sifu dan kawan2 baker yang lain..akhirnya hasil eksperimen dapat juga saya melawan masalah tersebut...thanks to God also la sebab 2-3 hari ni hujan telah mula turun dan menstabilkan suhu kembali....fuhh legaa!

Tempahan telah selamat dihantar ke dorm Aimst on 8hb seperti yang dijanjikan..300++ choc pelbagai bentuk, kotak choc. dan 55pcs valentine theme cuppies..


choc. yang ditempah..

dan choc. dan choc lagik.. dan choc lagik dan lagik... abisss...


Pada
2feb Krazycakes telah mengadakan sedikit jamuan untuk budak2 Prasekolah bagi memperingati kelahiran puteri kesayangan kami Sara Dyana binti Mohd Zaini yang telah 4 tahun meninggalkan kami..

Seronok sangat tengok budak2 ni makan siap ucap.."teriiimaaaa kasiiihhh kawaaann cikgu!". Mereka diajar dengan penuh displin dan ala2 ketenteraan hahahahaa bila nak makan pon kena kawad!..ni cikgu wanne la pandai2 ajag nih!


Selesai bacaan doa dan dengan sopannya..
"jemput makan cikgu..jemput makan kakak..jemput makan kawan cikgu...jemput makan kawan2.." - tera cikgu wanne mendisplinkan depa nih!sapa habih makan nasik goreng baru diberi kek...habisss belemoih budak2 ni makan kek..skali hidung dagu suma makan...

Tengkiu Wanne sebab bagi peluang saya mengadakan jamuan ni..next year kita jumpa lagi....
Luv,
*yaty*